Du er her:

  • Oslo og Akershus

Nyheter

NOA Kalender Cover 2016_print

Markakalenderen 2016

Årets markakalender er klar. Markakalenderen 2016 er spekket med vakre bilder og bynære turbeskrivelser for store og små. Ta en titt og finn turene so går litt utenfor allfarvei. Du behøver ikke gå så mye lenger for å finne eventyropplevelser og trolsk skog. God tur i 2016!

#skogenmin

I forbindelse med forslaget om aktivitetssoner i Oslos randsone, innenfor Markagrensa, opprettet NOA kampanjen #skogenmin, der vi ba alle legge ut bilder under denne tittelen for å vise sitt engasjement og sin kjærlighet til marka, og kanskje særlig nærmarka.

Gave til Regnskogsfondet fra Frønsvollen
Matpakkekafeen på Frønsvollen

Søndagens inntekter gitt til Regnskogsfondet

Inntekter og gaver fra stallen på Frønsvollen ble gitt til innsamlingsaksjonen for Regnskogsfondet 2015. Totalt ble 1550 Kr gitt til formålet. BRA JOBBA!

IMG_3648(1)

TRE NYE NATURKART

Nå er de tre siste naturkartene fra NOA klare. De kan benyttes både av turgjengere, skoler og barnehager. Kartene gjør turene mer innholdsrik og dekker områdene: Grefsenkollen, Kongeskogen på Bygdøy og Bredvedt. Last dem ned gratis her, eller se på dem digitalt når du er ute å går. Nyt turen!

IMG_3050

Justering av Markagrensa

Som varslet skal Markagrensa nå justeres og tilpasses, slik at den ikke lager unaturlige skiller av tomter og lignende. I det store er denne justeringen ikke særlig problemattisk, sett fra NOA sitt synspunkt. Allikevel er det enkelte tilfeller som ikke ligner på justeringer. Ett av disse er Lahaugmoen skytebane i Skedsmo kommune.

Viser fra 1 til 8 av totalt 182 artikler